De uitgeverij

Veel auteurs zijn teleurgesteld als ze na  jaren van hard werken hun mauscript bij een uitgeverij aanbieden, die  of geen enkele reactie geeft, óf weigert het manuscript te publiceren. Dit is helaas zeer vaak het geval. Wij zijn van mening, dat elke auteur met een goed manuscript een eerlijke kans moet krijgen om zijn manuscript wereldwijd te presenteren. Onze opgave is het, dit mogelijk te maken!

Het huidige novum publishing gmbh werd in 1997 opgericht. Aanvankelijk was het bedrijf werkzaam als dienstverlener  - gepositioneerd in het gebied van Lay-out. Kort daarop werd de uitgeverij met “kostendeelname door de auteur” opgericht. Vooral nieuwe auteurs vinden hier de perfecte introductie! Onze consistente manier van werken maakte zich al snel betaald en wordt door talrijke onderscheidingen weerspiegeld.

Onze auteurs zijn bekende en onbekende schrijvers uit de hele wereld. Vaak gaat het over beginnende auteurs, maar ook bekende auteurs zoals Manfred Baumann en Katy Karrenbauer zijn in ons uitgeefprogramma te vinden.

Eind 2006 verhuisde het hoofdkantoor van onze uitgeverij naar het nieuw gebouw in Neckenmarkt. In september 2007 opende een vestiging in het Hongaarse Sopron haar deuren. Het bedrijf, dat momenteel in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland, Hongarije, Spanje en Groot-Brittannië actief is, wordt geleid door Wolfgang en Sabine Bader en is de werkplaats voor ongeveer 40 werknemers.  Wij streven naar een uitbreiding in heel Europa. 

Klik hier voor onze contactgegevens en het aanvraagformulier