De mening van onze auteurs

Met erg veel lieve dank heb ik een enorm pakket van de post ontvangen! De boeken, de reclame, alles wat je maar kunt bedenken was erbij! Dank je wel, dan zijn er nog de documenten voor de bloemlezing! Hoeveel toewijding ze aan uw boek verwenden. Dat kon ik mij nooit voorstellen! Ik heb geen woorden om u te bedanken! Mijn beste wensen voor de uitgeverij! Wie op deze manier werkt is het succes verzekerd, voor mij en "alle nieuwe auteurs". Dank u!
Isi List
 Ik wil in elk geval nog meerdere boeken publiceren. Ik hoop, dat dan alles weer zo goed loopt als bij de eerste keer!
Elke Edith
 

Ik vind, dat het een erg mooi boek geworden is, met dank aan het voortreffelijke werk van uw uitgeverij. Voor de goede samenwerking, wil ik mij bij allen die bij het ontstaan van mijn boek betrokken zijn, hartelijk bedanken.
Clemens Wagner
 Hartelijk bedankt voor uw liefdevolle ondersteuning en uw geduld. Ik voel me erg goed met onze samenwerking.
Kristina Rothen-Böhm (dochter van Karl-Heinz Böhm)
 Mijn dochter (Dipl. ing in multimedia), die deze materie goed kent, was erg tevreden met het werk van de uitgeverij. De samenstelling en de verwerking van de foto’s noemt ze uitstekend.
Stan Wolf
 Met een enorme lach in mijn gezicht verstuur ik u de vrijgave. Ik verheug me reeds op alles wat met mijn boek nog op me toe komt en wil me nogmaals van harte bij jullie bedanken. Bedankt dat jullie steeds met raad voor mij daar waren en mij op deze spannende weg zo liefdevol begeleid hebben. Ik ben meer als tevreden van de uitgeverij en hoop, dat wij in de toekomst goed verder samen kunnen werken (het 2de boek is reeds in de maak)!
Tatjana Vetter
 

Ik heb het proefexemplaar bekeken en vind het erg goed. Het ontwerp van het boek is aansprekend en professioneel. Proficiat en bedankt!
Johannes Lintner
 

Een enorme DANK U WEL aan jullie! Mijn boek is gewoon ongelofelijk en de ondersteuning was gewoon fantastisch! Ik ben gelukkig, dat mijn volgende boek binnenkort zal verschijnen.
Julie Wilms
 Voor de professionele verwerking en de zorgvuldigheid wil ik jullie van harte danken. Ik verheug me op de verdere samenwerking met de uitgeverij en op de aankomende publicatie.
Raymond Barker
 Veel dank aan u en aan de andere medewerkers van uw uitgeverij, die geholpen hebben, dat het verhaal „Zu Gast in einer anderen Welt“ geworden is, wat het nu is.
Luzzi B.
 Een groot compliment aan het grafische team. De cover is fantastisch geworden en overtreft mijn verwachtingen.
Peter Aegerter

U wilt uw boek uitgeven maar
u weet niet waar te beginnen?

Wij begeleiden u op uw weg naar een succesvolle publicatie!