Van au pair tot sub

Van au pair tot sub

Erwin Dijkstra


EUR 24,90

Formaat: 13,5x21,5
Pagina aantal: 560
ISBN: 978-3-99107-797-8
Publicatie datum: 17.01.2022
Met een bachelor Frans/Spaans op zak laat Verona zich verleiden tot een baan als zogenaamde au pair in Frankrijk. Ze wordt gemanipuleerd door rijke dames en raakt verstrikt in het web van de harde sm-wereld, aangetrokken door geld, luxe en dure auto’s.
5 Sterren
Een opeenstapeling van hoogtepunten! - 20.09.2022
Rick

Ik dacht een mooi boek om mee te nemen en te lezen tijdens mijn vakantie. Nieuwsgierig naar dit verhaal, belande ik in een voor mij onbekende wereld. Ik dacht met dit boek ben ik wel even zoet. Helaas er waren nog 8 van de 10 vakantie dagen over nadat ik dit boek uitgelezen had. Het aangrijpende verhaal, blijft intrigreren om door te lezen. Geen moment voorbij laten gaan zonder dit boek. De grote vraag waarom laat je dit gebeuren, het medeleven met de zorgzame Verona. Maar meteen ook duidelijk dat de macht van het geld een hele andere kant in mensen naar boven kan halen. Mooi geschreven, van hoogtepunt naar hoogtepunt. En een mooie cover. Zeker benieuwd naar deel twee en drie, want ik ben nieuwsgierig geworden naar deze wereld!

4 Sterren
Van au pair tot sub - 03.04.2022
Manon

Manon: Ik ben niet snel door een boek verrast, en zeker niet door een sm-boek Maar door Verona’ ben ik totaal omgeslagen wat een leuk boek en je blijft lezen. In vele opzichten een best heftig boek. Fifty Shades is aardiger wat softer ge-schreven. Zelfs het toiletbezoek stelde ik steeds uit, tot ik wel moest gaan. Ongekend fascinerend en nu eens een keer foute madams in de hoofdrol. Ja zeer begrijpelijk dat Verona met zo’n voorstel haar hoofd op hol sloeg. Wie zou er wel tegen bestand zijn? En met een forse studieschuld op haar nek. Mooie schrijfstijl en lay-out pracht wit glanzend papier Zeker deels niet onrealistische geschreven. Met geld heb je macht en gaan er vele deuren voor je open. Ik zie met grote be-langstelling uit, naar deel twee. Zeer benieuwd wie Verona als Meesteres krijgt! Ik vermoed Henriette. Onwijs boek, en leuk geschreven lekker op de bank weg zakken met naast mij een heerlijk glas wijn. Absolute aanrader als jij van dominante madams houdt. Voor beginnend auteur knap gedaan compliment.

4 Sterren
Van au pair tot sub - 27.02.2022
Daphne

Daphne: De prachtige cover inspireerde mij om het boek te kopen. En daar had ik zeker geen spijt van. Wat een pracht sm-verhaal bijna eng zo realistische geschreven. Ik had moeite om het weg te leggen zo leefde ik intens met Verona mee. Eerlijk gezegd welke vrouw droomt niet eens van zo’n begeerde spanning in haar leven. De heerlijke climaxen die werden beschreven zijn soms te, maar het zou kunnen! Ik spreek uit ervaring. Een d/s relatie ook daar verlang ik soms naar terug, geheel vreemd is het mij niet. De spanning de kick liefde pijn te voelen in combinatie met genot. Uren speelplezier. Ja’ ik geef toe ik was best jaloers op Verona, zoiets had mij ook mogen overkomen. Misschien moet ik ook eens, naar het parfum museum gaan in Parijs wie weet hahaha) Gelukkig ben ik nog single, en ik ben zoekende om een D/s relatie aan te gaan. Verona heeft mij aan het denken gezet. Compliment voor de uitgever lay-out en kwaliteit papier fenomenaal mooi wit glanzend. Bedankt geweldige auteur dikke kus, en ik kijk met belangstelling uit naar deel twee? Hopelijk snel))

Misschien vind je dit ook leuk :

Van au pair tot sub

novum #1

review:
*verplichte velden