Huisauteurs

3

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

ALLE

Tonen 177 Tot 180 Samengevat180 Auteurs

Marten Withaar

 

meer

Marten Withaar

Klaas de Lange is in 1935 geboren in Rotterdam. Na de hbs volgde hij een opleiding aan de Rijksluchtvaartschool. Hij is 37 jaar in dienst geweest bij de KLM als verkeersvlieger. De Lange heeft een grote interesse voor geschiedenis, met name voor de Tweede Wereldoorlog. Deze belangstelling komt tot uiting in een viertal detectiveverhalen die hij heeft gebundeld in Het verleden slaapt niet. Een van deze verhalen verscheen eerder in 2018 onder de titel ‘9 millimeter Dum Dum’. De Lange publiceert onder het pseudoniem Marten Withaar.

meer

Margareth Wolf

Dit is het allereerste boek geschreven onder pseudoniem van Margareth Wolf. Haar werk met vluchtelingen, drugsverslaafden en verstandelijk gehandicapten heeft haar gevormd tot wie ze nu is en heeft bijgedragen aan het kunnen beschrijven van situaties in een kliniek en vormen van therapie. In dit debuut weet ze de spanning prima op te bouwen om tot een verrassend plot te komen.

meer

Robert Yugovich

Robert Yugovich , oftewel Robert Horváth, werd in 1972 geboren in Subotica, voormalig Joegoslavië, nu Servië. Yugovich heeft verschillende boeken geschreven, in het Hongaars. Zijn eerste boek verscheen in 2010 en Olja - Het ware gezicht van de seksindustrie is zijn eerste boek in het Nederlands. Naast het schrijven houdt Yugovich van sporten, muziek, lezen en schaken. Hij is samenwonend en heeft drie kinderen. Hij woont in Bačka Topola, Servië. De volgende boeken van Robert Yugovich verschenen in het Hongaars: Narkománia ... 

meer

Tonen 177 Tot 180 Samengevat180 Auteurs

U wilt uw boek uitgeven maar
u weet niet waar te beginnen?

Wij begeleiden u op uw weg naar een succesvolle publicatie!